www.m-p-c.org
As of March 23, 1998:
3,785,763
Дезајн од / Design by

Ace's Project Devgelopment Inc

SHEMA Logistics & Leveraged Communications Ltd.
 


Насловна

Драги мои пријатели,

Наскоро оваа веб www.m-p-c.org страница која отпочна со пласирање на црковни и национални информации од 23 Март 1998 година целосно ќе биде обновена! Како досега, така и понатака ќе бидете информирани според линковите!

Ве молам, во колку имате забелешки на дополнување, нови информации, корегирање и прашања обратете се на контакт, со што многу ќе помогнете во пласирањето. Сите пласирања на веб страницата се утврдени според точни извори.

Можете да ги посетите: Епархии, Од Историјата, Православно образование на МПЦ, Архиепископот г.г.Стефан и архиепископите на МПЦ, БИБЛИЈА (засега седум книги, другите следуваат), Православно образование – Веронаука 

Со поздрав: Христос секогаш да биде помеѓу нас!

 

Најнови Вести

Трети вести

12.11.2020
Без слика... [Повеќе...]
Олтар

Втори Вести

01.11.2020
Нешто друго… This is an example page. It’s different from a blog post because it will stay in one place and will show up in your site navigation (in most themes). Most people start with an About page that introduces them to potential site visitors. It might say something like this: Hi there! I’m a […]... [Повеќе...]